Menu

Nieuws

 

Onze advocaten en belastingkundigen informeren u graag over actuele ontwikkelingen op het gebied van recht en jurisprudentie. Ook delen wij activiteiten en ontwikkelingen rondom BAX, BAX2Give en BAX4Sports in ons nieuwsoverzicht. Altijd op de hoogte blijven?

 

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief

BAXInHouse kennissessie bij Symbus

05.02.2019

 

Kennis opdoen en ervaring delen. Dat staat centraal tijdens de BAXInHouse kennissessie die door BAX worden georganiseerd.

Zo ook afgelopen week tijdens de InHouse kennissessie bij Symbus Personeelsdienst.

 

Symbus Personeelsdienst

 

Symbus is een toonaangevende allround personeelsdienst op het gebied van HRM. Zij richten zich op het bijdragen aan het behoud van werkgelegenheid en daardoor ook de leefbaarheid in de Achterhoek, de Liemers en Twente.

 

Interactieve InHouse lunchbijeenkomst

 

Een gevarieerd gezelschap van klanten bestaande uit HR professionals en MT leden zijn tijdens een interactieve lunchbijeenkomst in het Symbus netwerkcafé  bijgepraat door onze arbeidsrechtspecialist Mike Timmer over onder andere de Wet Arbeidsmarkt in Balans. Vervolgens is Theo Plas van Thomas International dieper ingegaan op de mogelijkheden van een Persoonlijke Profiel Analyse (PPA), een persoonlijkheidstest die de werksterkten in beeld brengt.

 

Ibe Bongers, eigenaar van Symbus: "Kennis delen doen we graag bij Symbus Personeelsdienst. Het is in ons vakgebied belangrijk op de hoogte te blijven van alle actuele ontwikkelingen op arbeidsrechtelijk gebied. Alle deelnemers hadden voorafgaand aan deze lunchbijeenkomst zelf een PPA test ingevuld om “aan den lijve“ te ervaren wat de kwaliteit is van deze analyse en te horen waarvoor deze allemaal kan worden ingezet. De reacties waren zeer enthousiast en de uitkomst herkenbaar voor de deelnemers".

 

Meer weten?

 

Bent u ook geïnteresserd in een BAXInHouse kennissessie? Neemt u dan gerust contact op met Mike Timmer voor de mogelijkheden. Daarnaast organiseren wij ook ontbijt kennissessies tijdens BAXAT8 in De Steck. Klik hier voor de jaarplanning en hoe u zich hiervoor kunt aanmelden. 

 

BAXInHouse Masterclasses

 

 

Tags: Nieuws, Arbeidsrecht, kennissessie, BAXInHouse, WetarbeidsmarktinBalans

 

Ga terug