Menu

Nieuws

 

Onze advocaten en belastingkundigen informeren u graag over actuele ontwikkelingen op het gebied van recht en jurisprudentie. Ook delen wij activiteiten en ontwikkelingen rondom BAX, BAX2Give en BAX4Sports in ons nieuwsoverzicht. Altijd op de hoogte blijven?

 

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief

Op naar een vitaal 2020

07.01.2020

 

Een advocaat moet mentaal altijd scherp zijn. Goed in je vel zitten is daarom een must. Samen streven wij ernaar onze medewerkers gemotiveerd, gezond en gelukkig te houden. Want als medewerkers vol enthousiasme zich inzetten met sport en met datzelfde enthousiasme aan het werk gaan, dan komt dat het werkplezier van de medewerkers én de kwaliteit van hun werk natuurlijk ten goede. Daarnaast verzuimen ze minder en hebben dus een positieve invloed op zowel de inkomsten als de kosten van de hele organisatie.

 

Jaarprogramma 2020

Ook voor 2020 hebben wij een Fit & Fun jaarprogramma opgesteld om een gezonde leefstijl te stimuleren. Ons programma zit boordevol gevarieerde activiteiten, zodat het voor alle medewerkers aantrekkelijk is om aan deel te nemen. Zo sporten we wekelijks onder begeleiding van personal trainer Jasmin Omeragic van Crossfit Go Personal. Daarnaast staat er onder andere tennis op ons programma, gaan we beachvolleyballen, zweten met hot yoga èn zetten wij ons dit jaar in voor Swim to Fight Cancer Achterhoek. Kortom, met onze gezonde voornemens zit het wel goed dit jaar.

 

Invloed op leefstijl

De verandering naar een gezonde werk- en leefstijl is niet alleen de verantwoordelijkheid van de medewerker, maar ook van de organisatie. Om verschillende redenen kan de vitaliteit en inzetbaarheid van medewerkers in gevaar komen. Denk bijvoorbeeld aan levensstijl, financiële problemen en (werk)stress. Voor een deel liggen deze risico’s buiten het werkterrein van de werkgever. Een positief stimulerende omgeving verdubbelt de motivatie om gezond gedrag te vertonen en die vol te houden.

 

De eerste stap naar vitaliteit

Ook op weg naar een vitale organisatie? Het Fitste bedrijf van De Achterhoek helpt bedrijven tijdens actieve en inspirerende bijeenkomsten bij het initiëren van initiatieven, biedt handvatten en fungeert als sparringpartner op het gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Op donderdag 6 februari 2020 organiseert FBDA, speciaal voor managers, eigenaren of hr-professionals, een kosteloze bijeenkomst met als thema ‘De eerste stap naar vitaliteit’. Aanmelden? Kijk voor meer informatie op http://www.fbda.nl/.

 

Meer weten?

Wilt u meer informatie over ons Fit & Fun programma? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag met raad en daad terzijde.

 

Lees ook eens: Week van de werkstress, Fitste Bedrijf van De Achterhoek, Fit & fun het nieuwe jaar in.

Vitaal

 

Tags: Bax, fitenfun, vitaliteit, duurzameinzetbaarheid, fbda, vitaal, gezondeleefstijl

 

Ga terug