Menu

Nieuws

 

Onze advocaten en belastingkundigen informeren u graag over actuele ontwikkelingen op het gebied van recht en jurisprudentie. Ook delen wij activiteiten en ontwikkelingen rondom BAX, BAX2Give en BAX4Sports in ons nieuwsoverzicht. Altijd op de hoogte blijven?

 

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief

Collega's aan het woord

11.05.2020

 

Wij geloven in de kracht van onze werkwijze: gastvriendelijk, oprecht, competitief, gedreven en ambitieus. Ons BAX-DNA is terug te vinden in alles wat wij doen. Wij zijn een open en informeel kantoor en vinden een goede werk-privé balans belangrijk.

 

Lees meer

Studentstage bij BAX

30.01.2020

 

Een studentenstage is voor rechtenstudenten in de laatste fase van hun studie een optimale manier om kennis te maken met de advocatuur. Als student-stagiair(e) krijg je bij BAX een ‘kijkje in de keuken’.

 

Lees meer

De wil om te winnen!

17.07.2019

 

Een gedreven houding zie je terug in alles wat we doen. Bij BAX werken wij met gepassioneerde advocaten en belastingkundigen die strijden voor uw belangen om het beste resultaat te bereiken.

 

Lees meer

Advocatuur in actie voor rechtsbijstand

16.01.2019

 

Advocaten voeren deze week door het hele land actie voor het behoud van goede rechtsbijstand voor iedereen in Nederland. Aanleiding zijn de plannen van minister Dekker om het stelsel van gefinancierde rechtsbijstand drastisch te herzien.

 

Lees meer

Advocatuur

Advocatuur

Uw zaak is onze zaak. U vindt bij BAX gepassioneerde advocaten die strijden voor uw belangen om het optimale resultaat voor u over de streep te trekken.

Over advocatuur

Belastingrecht

Belastingrecht

De gedreven belastingkundigen van BAX weten de weg in het fiscale landschap. Wij stropen graag onze mouwen op wanneer wij met kennis en denkkracht in de fiscale regelgeving duiken.

Over belastingrecht